Naslovnica
Prehrambeni tehničari i nutricionisti u Pekari "Babić"
Autor: Administrator , 7. 4. 2014.
Učenici prehrane posjetili Pekaru "Babić" u sklopu nastave stručnih predmeta.
Učenici 3.e razreda u sklopu stručnih predmeta posjetili su pekaru „Babić“ u Splitu.
U pratnji tehnologa Ivana Klepe pobliže su upoznali faze tehnološkog procesa proizvodnje kruha i ostalih pekarskih proizvoda, sirnica i bureka, od skladišta sirovina do pečenja i naravno degustacije proizvoda.
Učenici su vidjeli uređaje za proizvodnju , fermentaciju i pečenje tijesta, za skladištenje zamrznutih poluproizvoda, te načine praćenja i kontrolu parametara bitnih za proizvodni proces.
Najdraži dio posjeta bio je obilazak „slastičarne“, tj. proizvodnja čajnog peciva, lisnatog
tijesta i torti koje se ručno izrađuju.
Ovakvi posjeti su jako korisni jer se teorijski dio znanja povezuje s praksom i načinom radom u industriji.
Više klikom ovdje
Izvor: Marija Rapanić, prof.
Tražilica
Oglasna ploča
Hrvatska danas
VIRTUALNA KNJIŽNICA 2022/23
Razglednica naše škole
Učenička zadruga
Prognoza za Kaštela
Globe projekt
EDIT ICT ŽUPANIJA
E-medica
Kalendar
« Ožujak 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |